Helgegrupper

Helgegrupper


Livsscenen arrangerer flere ulike helgekurs. Alle kurs og grupper har fokus på å styrke deltakernes ressurser. Enten du vil delta i en psykodramagruppe eller et stemmekurs kan du være tilstede som du er, uten krav til prestasjon eller forstillelse. Vi jobber aktivt med å skape gode møter og tilrettelegge for godt og ærlig samspill i gruppa. Å delta i en gruppe gir en fantastisk mulighet til å utforske hvem du er i relasjon til andre, og en unik mulighet til å prøve ut nye handlingsmuligheter sammen med andre.


Hva kan du oppnå med å delta på et helgekurs:


Jobbe med dine egne livstemaer på en ressursorientert måte

Lytte til deg selv og uttrykke deg selv på varierte måter

Styrke dine ressurser og talenter

Prøve ut nye handlingsmuligheter i samspill med andre

Å våge være deg selv i møte med andre

Utvide ditt spillerom og repertoar som menneske

 

Psykodrama er en kreativ psykoterapeutisk metode som gir mulighet til å jobbe med livstemaer på en ressursorientert, helhetsintegrert og handlingsrettet måte. Metoden gir mulighet til å sette i scene og spille ut situasjoner i livet, og undersøke viktige relasjoner og handlingsalternativer. Metoden har som mål å sette oss i stand til å fylle våre roller og leve våre liv på best mulig måte.

 

Arbeidet vil være en veksling mellom individuell fordypning og arbeid i gruppe. Du velger selv hva du vil ta fram og jobbe med i gruppen. Gruppen er taushetsbelagt, det som deles i gruppen forblir der.

 

All terapeutisk virksomhet i regi av Livsscenen skjer i tråd med etiske retningslinjer og gjeldende regler fra Psykodramaforeningen i Norge (PIN) og Norsk forbund for Psykoterapi (NFP).


Deltakelse krever ingen forkunnskap i psykodrama, sang/stemmebruk eller andre kreative metoder. Kursopplegget tilpasses den bestemte gruppen."Tusen takk for en givende helg. En spennende reise til inspirasjon - og styrking av motet - til å gå videre på livets landevei, kanskje noenganger med hatten på snei!

Jeg syntes det var flott å bli utsatt for psykodrama!""Super helg, supre ledere og supre deltakere - anbefaler alle å bli med på neste kurs!"


"Det var en flott, hjertevarm og lærerik helg som ga energi og en godfølelse i kroppen."


Sitater fra deltakere